> agenda

Agenda

 
5 mei 2019, 12:00 uur

Wereldlunch en vrijheidsdienst in Utrecht

Doopsgezinde Gemeente Utrecht

‘Het liefst zou ik iedereen meenemen en laten ervaren wat ik heb ervaren’, zei één van de wereldreizigers van Menno’s Global Village. Omdat dát natuurlijk niet kan, delen diverse jongeren hun (reis)ervaringen met iedereen tijdens de Wereldlunch in de Doopsgezinde Gemeente Utrecht, op zondag 5 mei.

De Wereldlunch vindt plaats na kerkdienst en koffiedrinken en begint om 12:00 uur. Bij de lunch worden gerechten gepresenteerd uit de diverse bezochte landen, zoals Kenia, Roemenië en Iraaks-Koerdistan. Bij elk gerecht vertelt een jongere die het land bezocht heeft over zijn of haar reis en de opgedane ervaringen en indrukken.

Voorafgaand aan de Wereldlunch is er een kerkdienst, die aansluit bij reizen en reiservaringen. Ook wordt er aangesloten bij het jaarthema van het Nationaal Comité 4 en 5 mei: ‘in vrijheid kiezen’. In de dienst, waaraan een aantal jongeren medewerking verleent, gaat Carolien Cornelissen voor. Na de dienst is er koffiedrinken en aansluitend de lunch.

Kerkdienst en koffie zijn uiteraard vrij toegankelijk, voor de Wereldlunch is aanmelden noodzakelijk via globalvillage@doopsgezind.nl (maximaal 40 plaatsen). Kosten €15,-, jongeren t/m 18 jaar en studenten betalen €10,-.

Wereldlunch MGV


Terug
 
Meer informatie Facebook
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2020 Doopsgezind.nl