> nieuws

Nieuws

 
24 mei 2021

Welkom in de Summer Village!

In de houtgestookte hottub, waarvoor je zelf de houtjes hebt gekloofd, kijk je voldaan terug op een dag vol hard werken, genieten van de natuur en vooral veel plezier. Nog even napraten met elkaar, een drankje in de hand, voordat jullie de tent weer opzoeken. Spreekt dat je aan? Kom dan naar onze Summer Village, een vijfdaags zomerkamp in het Brabantse Esbeek (voor deelnemers van 18 t/m 30 jaar). 

De Summer Village is een nieuwe activiteit, waarbij ontspanning en inspanning hand in hand gaan. Locatie is een afgeschermde natuurtuin achter een groep voormalige dienstwoningen voor bosarbeiders. Elke dag steek je één dagdeel de handen uit de mouwen en pak je met elkaar een klus op het terrein aan. Bijvoorbeeld graven, hout hakken of bouw- en reparatiewerkzaamheden. Ook staat er iedere dag een activiteit op het programma, zoals zwemmen, een boswandeling of een middagje Tilburg. Verder maak je kennis met het werk van Menno’s Global Village en wissel je je eigen reiservaringen en droombestemmingen met elkaar uit.

Reiservaring en droombestemming
Na een jaar waarin we vanuit Menno’s Global Village helaas géén reizen hebben kunnen organiseren is de Summer Village – als het allemaal een beetje meezit – een activiteit die goed past in coronatijd. Nu zijn onze reizen over het algemeen meer internationaal georiënteerd en in die zin is de Summer Village een pilot, die we in de toekomst mogelijk ook met en/of in andere landen opzetten. Jouw inbreng en ervaringen tijdens de Summer Village zijn daarbij voor ons van groot belang, dus die horen we graag. 

Praktische informatie
De Summer Village begint op vrijdagavond 16 juli en duurt tot en met dinsdag 20 juli (begin middag). Er is ruimte voor 10 deelnemers, van 18 t/m 30 jaar. De begeleiding is in handen van Fieneke Tempelaar. De eigen bijdrage is 50 euro per deelnemer. Overnachting in tenten (eigen slaapspullen mee), programma en maaltijden zijn inbegrepen. Medio juni wordt er, afhankelijk van de dan geldende coronabeperkingen, besloten of de Summer Village door kan gaan.

Meer informatie en aanmelden
Mail ons op globalvillage@doopsgezind.nl of neem contact op met Johan Tempelaar (06-44460637). 

 


Terug
 
Meer informatie Facebook
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2023 Doopsgezind.nl